הי אהובות,
כמו שאנחנו שומעות הרבה על טכניקת ההצללות וההארות כך אנחנו שומעות על
טכניקת האפייה\בישול אבל מהי הטכניקה הזו ואיך מיישמים אותה?
טוב בשביל זה כתבתי לכן את הפוסט הזה כשיקיף את הנושא
שנתחיל?
טרנדים באופנה הולכים, חוזרים, משתכללים ומקבלים זמן במה וכך גם באיפור,
כלומר שיטת האפייה אינה שיטה חדשה אלא שיטה בה משתמשות מלכות דראג ומאפרים
מקצועיים והיא "עלתה" על הבמה לאחר שקים קרדיאשיאן פרסמה תמונה שלה עם
האבקה על הפנים.
השיטה נקראת שיטת האפייה או הבישול בשל כך שמצד אחד יש לנו את הפודרה,
באמצע את המייקאפ והקונסילר ובצד השני חום הגוף ש"אופה" את המוצרים ובכך
האיפור עמיד יותר על הפנים, מראה הקמטים קטן
והאיזור מואר.
האיזורים בפנים שבהם ניתן להשתמש בשיטה=האיזורים שאנו רוצים להאיר:
מרכז המצח, גשר האף, הסנטר, מתחת לעיניים, מתחת ומעל לעצמות הלחיים.
מהם המוצרים הדרושים?
פודרה בתפזורת , מברשת פלאפית, ספוגית איפור, קונסילר, מייקאפ וקרם
לחות.
איך מבצעים את השיטה:
1) הדבר הכי חשוב בין אם מתאפרים או לא הוא לדאוג ללחח את העור כמו
שצריך. השיטה משאירה את האזור מאט ואם הוא יבש היא תבליט את היובש וחבל.
2) למרוח מייקאפ וקונסילר.
3) להניח את הפודרה במקומות הרצויים עם הספוגית אבל בשכבה עבה.
4) לתת לפודרה ל"היאפות" על הפנים למשך מספר דקות-ממליצים בדרך
כלל בין 3 ל-10 דקות.
5) אחרי שהחלטתן שהגיע הזמן טשטשו את שאריות הפודרה מהפנים עם המברשת
הפלאפית וסיימתן.
יתרונות וחסרונות:
-השיטה לוקחת מספר דקות
-מדובר במספר שכבות על הפנים
-לא מתאים למי שאוהבת מראה קליל וטבעי
-הקונסילר לא מתיישב בקמטים
-האזורים נותרים מאורים והאיפור מחזיק שעות רבות
-מתאים במיוחד לאירועים כי אז מצטלמים פעמים רבות והשיטה והמצלמה
חברות טובות
-האזורים נשארים בגימור מאט-הידד לבעלות עור שמן
-מתאים לכל גווני העור
אם תרצו לראות מספר סרטונים בהם יש הדרכות לשימוש בשיטה:
אני מקווה שהפוסט עזר לכן להכיר וללמוד את השיטה
אם יש לכן שאלות יותר מאשמח לענות עליהן
נתראה בפוסט הבא,
XOXO
Lilo
אני תמיד מתעלצת לאפות, אני נהיית כ"כ חסרת סבלנות שזה מפחיד P:
השבמחקאני מבינה אותך לחלוטין!
מחקאני מבינה אותך לחלוטין!
מחק